Céges tanfolyamok

A gyors és alapos nyelvtanulás garanciája

angol, német, olasz, spanyol, eszperantó

Nyelviskolánkat 1990-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy Nyíregyházán egy olyan nyelviskolát működtessünk, amely szem előtt tartja mind a beszédcentrikusságot, mind pedig a nyelvhelyességet. Évente közel ezer hallgató vesz részt tanfolyamainkon, valamint több száz vizsgázó tesz államilag elismert nyelvvizsgát iskolánkban, de kevesen tudják, hogy tevékenységünknek jelentős részét vállalati és intézményi partnereink számára szervezett nyelvtanfolyamok adják. Iskolánk angol, német, spanyol és olasz nyelvi képzéseket kínál az Ön vállalata számára. Iskolánk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola.
 Szolgáltatásaink
* Általános nyelvtanfolyamok
* Intenzív nyelvi képzések
* Szakmai Nyelvi képzések
* Előzetes tudásszint felmérés
* Tankönyv beszerzés, értékesítés
* Vizsgáztatás

 Módszereink

Szintrendszerünket az Európa Tanács nyelvi szintjeihez igazítottuk. Tanfolyamainkon a nyelvtan, a szókincsfejlesztés és a nyelvi készségek (beszédkészség, hallás utáni szövegértés, olvasási készség, íráskészség) fejlesztése egyaránt a középpontban áll. A kommunikatív nyelvoktatási módszernek megfelelően páros, illetve csoportos kommunikációs feladatok keretében nyílik lehetőség a tanult nyelvtani részek gyakorlására. Gondosan felépített formában történik a szókincs, az íráskészség valamint a kiejtés fejlesztése is. Törekszünk arra, hogy hallgatóink ne csupán az adott nyelvterület kultúráját, életmódját ismerjék meg hanem a világ más tájaiból és az ott élő emberek mindennapjaiból szintén ízelítőt kapjanak. Tanóráinkon igyekszünk egyensúlyt teremteni a magas színvonalú szakmai munka és a kellemes, barátságos tanuló légkör között.

 Tanfolyamszervezés

Tanfolyamkezdés előtt ingyenes szintfelmérést és csoportbeosztást tartunk, ami a céggel egyeztetett helyen és időben történik. A szintfelmérő írásbeli tesztből illetve igény esetén szóbeli elbeszélgetésből áll.
A tanfolyam során minden csoportban naplót vezetünk, ami a hallgatók részvételét és az egyes órákon elvégzett tananyagot tartalmazza. A tanár mindvégig figyelemmel kíséri és értékeli a nyelvtanulók előmenetelét, ami egyrészt az egyéni megbeszélés, másrészt a vállalatnak írott részletes beszámoló illetve igény szerint vizsga formájában történik. Az egyes nyelvi szintek végén a hallgatók záró tesztet írnak melynek eredményes megírása esetén tanúsítványt kapnak a szint sikeres elvégzéséről.
A képzés során a tanfolyamokat a vállalat telephelyén tartjuk, így azok időpontja és beosztása teljes mértékben igazítható a cég munkarendjéhez. A tanfolyamok kezdési dátumában, valamint az órarend kialakításában a szabadságolásokat és egyéb elfoglaltságokat természetesen figyelembe lehet venni.

 Minőségi tanúsítványaink

* Engedélyezett Felnőttképzési Intézmény – Felnőttképzési engedély száma: E-000762/2014 (2014.10.01- határozatlan ideig érvényes)
* Képzési program nyilvántartásba vételi száma: Német nyelvi képzés E-000762/2014/C001 (2014.10.01- határozatlan ideig érvényes)
* Képzési program nyilvántartásba vételi száma: Angol nyelvi képzés E-000762/2014/C002 (2014.10.01- határozatlan ideig érvényes)
* Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01090-2009
* Minősített és Ajánlott Nyelviskola
* Rendelkezünk minőségirányítási rendszerrel
* Pannon akkreditált vizsgahely

 Nyelvvizsgáztatás

A Big Ben Nyelviskolában  egy újnak mondható, de igen közkedvelt és népszerű akkreditált kétnyelvű – 2012-tõl egynyelvű is – nyelvvizsga szerezhető meg. Iskolánk  a Pannon nyelvvizsga akkreditált vizsgahelye.  Évente több alkalommal szervezünk és bonyolítunk le államilag  elismert nyelvvizsgát, melyekre képzési tanácsadást és teljes körű ügyintézést biztosítunk az Ön és munkatársai számára.

Államilag támogatott ill. EU által támogatott nyelvtanfolyamok akár ingyen, és szakképzési hozzájárulás terhére nyelvoktatás

A cége nyelvtanfolyamait akár ingyen állami, EU. támogatásból, vagy szakképzési hozzájárulásának terhére is elszámolhatja (2013 évi Felnőttképzési tv. szerinti NYELVI „C” KÉPZÉSŰ KÖR BEJELENTÉSÜNK sikerrel zárult: Engedélyezve: 2014.10.01-től) .

A rendkívül kedvező lehetőséget igénybe vevő vállalatok számára iskolánk teljes körű segítséget nyújt a megfelelő nyomtatványok beszerzéséhez és azok szakszerű kitöltéséhez.

Akik már minket választottak: 

*EISSMAN Automotive Hungaria Kft.

*ALKALOIDA Vegyészeti  Gyár ZRT. Tiszavasvári  (TÁMOP 2.1.3 – C)

* „Vinnai” Ékszer Kft Nyíregyháza (TÁMOP 2.1.3 – A)

*KALEVALA Kft Nyíregyháza (TÁMOP 2.1.3 – A)

*Kakukk Étterem  Nyírbátor  (TÁMOP 2.1.3 – A)

*John’s Pup Étterem Nyíregyháza (TÁMOP 2.1.3 – A)

*BAROMFI COOP KFt. Nyírkécs

*FRIESLAND Magyarország ZRT. Mátészalka

*MOM Vízméréstechnikai Zrt. Mátészalka

*CARMO SUZUKI Nyíregyháza

*RATIOPHARM Hungária Kft.

*TWISTEL-PLUSZ  KFT Nyíregyháza

*ABO HOLDING ZRT. Nyíregyháza

*SZABOLCS GABONA HOLDING ZRT.

*VIBRACOUSTIC Magyarorsazág Kft.

*City Bank Zrt.

*Mélyfúrási Információ Szolgáltató Kft.

*HONESTUSS-TRADE Kft.

*H-TPA Innovációs és Minőségvizsgáló Kft.

*NYÍRERDÕ Nyírségi Erdészeti Zrt.

*ELECTRO LUX LEHEL Kft.

*BENETTON UNGHERIA KFT. Nagykálló

*NYÍRMAGISZTER Bt.

*NYÍRSÉGVÍZ ZRt.

*Tiszavíz Vízerőmű Kft. Tiszalök

*INFORM MÉDIA Kft. (általános és üzleti angol )

*Hadkiegészítõ Parancsnokság (általános  és szakmai nyelv)

*LINDAB BUTLER EUROPE Kft. (általános és üzleti angol)

Csatlakozz hozzánk!

Reklám

Lystra - Tanulj angolul pannon nyelvvizsgaközpont